Holistisk behandling

I klinikken tilbyder jeg Zoneterapi, Massage, Kraniosakral-terapi, tankefeltterapi, Kropsorienteret psykoterapi, Healing,  bevidsthedstræning og clairvoyance.   


I mit arbejde kombinerer jeg ofte de forskellige behandlingsformer, jeg bruger det bedste fra alt det jeg har lært.  Jeg bestræber mig på at sammensætte en behandling som passer til lige præcis dit behov. 

Jeg lytter til hvad du siger, jeg læser hvad din krop fortæller og ser på hvordan du reagerer, på den behandling som du modtager. 

En god behandling, handler for mig om et godt samarbejde mellen mig og min klient, hvor jeg gør mit bedste for at skabe et rum med ro og tid til at behandle og lytte. Står du stærk og autentisk som den du virkelig er.

Egenterapi er en god investering i dig selv.

Få hjælp til at give slip, på din overbevisning om, at det er vigtig for dig, hvad andre synes du burde gøre og se ud.

Få hjælp til at stå ved det smukke menneske du er og mærk hvordan det vil give dig mere overskud og energi i din hverdag. Gruppe forløb:

Lige nu 

Jeg har valgt at starte dette her mini forløb da jeg oplever at flere og flere føler  at der mangler noget, noget som kan være svært at sætte ord på, noget som kan være svært at definere, men som igen og igen  vende tilbage, det kan være som en følelse af længsel, et tomrum, en søgen, en stemning  efter søgen af noget større.Det er et forløb for dig, som ønsker at mærke hvad der er essentielt i dit liv og skabe kontakt til hvad du ønsker skal have mere opmærksomhed, for at du kan leve dit liv autentisk som den du er, med kontakt til dine tanker, holdinger, følelser, mad og drømme. 

 Vi taler om hvad spiritualitet er for dig, vi arbejder med glæde, bøn, orakelkort, fuldmåne energi, krystaller, frihed, energi, jordforbindelse. 


Dato for næste hold er ikke fastlagt endnu, men det forventes at blive i oktober. 

Du er altid velkomme til at kontakte mig hvis du ønsker at tilmelde dig eller for mere info. 

Yoga

Jeg arbejde med små yoga hold på 4-5 personer, det gør at der også er plads til dig som har det svært med store hold og mange mennesker. 


 Den yoga jeg præsentere dig for er er en kombination at yin og hato yoga. Jeg laver et program som vil hjælpe dig med at arbejde på styrke og bevægelighed.

Øvelser som er let tilgængelige, så alle har mulighed for at være med og få fuld udbytte af yogaens fantastiske energi og dybde.

 Jeg ønsker at Yogaøvelserne skal være med til at øge din  kropsbevidsthed og mærke glæden ved at arbejde med din krop.


Yoga hjælper med at finde indre ro 

Yoga hjælper kroppen til mere smidig

Yoga hjælper dig til at blive mere opmærksom på dit åndedræt

Yoga hjælper med at styrke din fysiske og balance 

Yoga hjælper kroppen til et bedre flow